Een bruidsschat betalen van 10.000 euro?

Er wordt geen naam genoemd, zodat de privacy gewaarborgd wordt.

Na een lange tijd veel geappt te hebben, wilde een jongen mij ten huwelijk vragen. Ik vond ook wel dat het eens tijd werd, want ik had zelf ook geen zin meer om op deze manier verder te gaan.
Op een dag vroeg hij vrij direct aan mij wat ik voor bedrag wilde hebben. Dat vond ik nog al raar, want ik ben toch niet te koop. Maar goed, ik weet dat hij mij een bruidsschat moest geven. Alleen wat ben ik dan waard?

Ik zat zelf te denken aan 10.000 euro, maar voordat ik dat als antwoord gaf, stelde ik aan hem de vraag: aan welk bedrag zit jij te denken? Hij zei dat hij dacht aan 500 tot 1000 euro.
Ik schrok mij kapot! Maximaal 1000 euro maar? Dat is echt veel te weinig. Daar kan ik nooit goud voor kopen en een paar mooie designer tassen. Ik zei tegen hem dat hij er maar een 0 bij moest doen, want anders hoefde hij geen moeite te doen om mijn hand te komen vragen. Hij vond dat ik een absurd bedrag vroeg. Ik blufte een beetje en zei dat al mijn vriendinnen en nichten zelfs boven de 10.000 euro hebben gekregen.

Die jongen heeft mij toen uitgescholden en geblokkeerd. Ik kan het alleen niet begrijpen. Hij wil maar 1000 euro geven, dus hij zit dan toch fout. Het is toch voorschut als ik maar 1000 euro krijg als bruidsschat.

Na een aantal dagen had hij mij nog steeds geblokkeerd en begon toen toch aan mezelf te twijfelen. Ik vertelde mijn situatie aan mijn zusje en die vond ook dat 10.000 euro wel een beetje hoog was. Na het gesprek met mijn zusje heb ik mijn ego maar opzij gezet en hem een berichtje gestuurd. Hij zei me dat hij best meer wilde geven, maar dat 10.000 euro niet zou gaan gebeuren. Ik heb echt nog geprobeerd om hem over te halen, maar dat lukte niet.

Wat moet ik doen? Ik wil graag die 10.000 euro hebben. Heel mijn leven heb ik namelijk gewacht op een hoog bedrag als bruidsschat. Ik weet ook wel dat 10.000 euro een hoog bedrag is, maar als hij mij toch echt leuk vindt, dan wil hij het toch wel betalen.
Daar was ik echt boos over. Ik heb zelfs nog gezegd dat hij dan 1000 euro korting krijgt, dus dan zou het bedrag 9000 euro worden.

Hij heeft mij toen gezworen dat ik nooit meer contact op moest nemen met hem en blokkeerde mij weer. Tot op de dag van vandaag heb ik geen contact meer met hem. Het is uiteindelijk maar beter, want als een man mij geen 10.000 euro wilt geven, dan is het geen trouwmateriaal. Ik ga op zoek naar een man die dat wel gaat doen.

Dat wil ik aan alle dames meegeven. Als een man niet wil betalen, trouw dan niet met hem!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit met je vrienden!