Noodpakket voor je bruiloft | Wat stop je erin?

Een noodpakket voor je trouwdag? Je zal misschien wel denken: ‘waar heb ik dat dan voor nodig?’. Maar toch is het erg fijn om zo’n noodpakket bij de hand te hebben. Er kan namelijk altijd iets gebeuren waar je van tevoren niet over nagedacht hebt. Dat is dan met een noodpakket geen probleem meer!

Fris en fruitig je dag doorkomen

Je zal waarschijnlijk erg zenuwachtig zijn en laat dat nou gepaard gaan met extra zweten. Als we iets niet willen op de perfecte dag, is het wel onaangenaam ruiken. Zorg ervoor dat je je favoriete deo en parfum in het noodpakket stopt. Je kan daarbij ook nog een tandenborstel met tandpasta en smintjes in het noodpakket stoppen. Dan heb je in ieder geval een frisse adem.

Kleding

Je zit lekker in die flow. De ene jurk gaat uit en de andere jurk weer aan. Je krijgt nieuwe make-up en een mooi nieuw kapsel. Tussendoor neem je even een slokje drinken en een hapje eten. En ja hoor, een vlek op je jurk! Je schiet natuurlijk meteen in de stress, want je kan zo niet die zaal in. Hoe haal je die vlek van je jurk af zonder het erger te maken? Daarvoor heb je een handige spray, een textielreiniger. Deze spray verwijdert allerlei vlekken en dat is wat je nodig hebt! Zorg er dus voor dat je sowieso een textielreiniger in je noodpakket hebt zitten. Een extra panty, een naaisetje en eventueel een spelt voor je hoofddoek zijn ook erg handig.

Uiterlijk

Je ziana zal een hoop extra spullen mee genomen hebben om ervoor te zorgen dat jij er tip top uit zal zien. Je kan van tevoren met haar bespreken of zij hier rekening mee houdt. Denk dan aan elastiekjes, speldjes, wattenstaafjes etc. Heb je zoiets van liever safe than sorry? Stop dit dan ook gewoon in je noodpakket. Het zou zonde zijn als je kapsel uit elkaar valt.

Extra’s

Hoe vervelend is het als je net een haakje aan je nagel hebt zitten. Of dat je een blaar hebt gekregen van die mooie, maar oh zo hoge hakken. Het is dan erg fijn als je dan kan verhelpen. Stop daarom sowieso een nagelknipper, vijl en (blaren)pleisters in het noodpakket. Zo kan een oplader en pijnstilling zoals paracetamol of ibuprofen ook goed van pas komen.  

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit met je vrienden!