Over BruiloftDienst.nl

Eindelijk! Je hand is gevraagd en dat betekent dat je gaat trouwen. Dat is natuurlijk super leuk, maar je zal vast ook meteen denken: ‘Hoe ga ik dit allemaal regelen?’.

Je weet dat er een hoop diensten zijn, maar een duidelijk overzicht van alle diensten binnen de Marokkaanse, Turkse en Arabische bruiloften is er niet. Daar liepen wij als oprichters, Naser en Mandy, ook erg tegenaan toen wij onze bruiloft moesten plannen. Hoe fijn zou het zijn als je gericht kan zoeken naar een dienst? En dat je daarbij alle gegevens en beoordelingen van een dienst kan lezen. Je wilt natuurlijk wel diensten op jouw bruiloft hebben die goed werk leveren.

“Hoe fijn zou het zijn als je gericht kan zoeken naar een dienst?”

Na onze eigen bruiloft te hebben gepland en we een hoop ‘dingen’ misten om onze bruiloft zo stressvrij mogelijk te kunnen plannen, is dit idee gekomen: een platform ontwikkelen binnen de doelgroep Marokkaanse, Turkse en Arabische bruiloften waarop bruiloft diensten snel en gemakkelijk te vinden zijn. Ons doel is dat bruidsparen en bruiloft diensten elkaar goed kunnen vinden. We hopen dan ook dat jullie er veel profijt van zullen hebben!

“Ons doel is dat bruidsparen en bruiloft diensten elkaar goed kunnen vinden.”

De oprichters
Om jullie toch een kijkje achter de schermen te geven, zullen wij ons kort voorstellen. Zowel Naser als Mandy zijn geboren en getogen in Gorinchem. We leerden elkaar kennen als kleuter. Na een verhuizing van Mandy en elkaar jaren niet gezien of gesproken te hebben, kwamen we elkaar weer tegen op de middelbare school. In het laatste jaar van de middelbare school hadden we elkaar weer gevonden. Na een tijd vonden we het belangrijk om het ‘halal’ te maken en dus met elkaar te trouwen. We zijn daarom ook op jonge leeftijd met elkaar getrouwd.

Naast bruiloft dienst is Naser werkzaam als CDD Analist bij de ABN AMRO Bank en Mandy als leerkracht op een basisschool.

Inspiratie
Dit platform zal jullie naast bruiloft diensten ook een hoop content aanbieden. We zullen jullie inspireren door middel van artikelen, foto’s en onze social media. Je kan je daarbij ook inschrijven op de nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte bent van alle ins en outs.
Vergeet ook niet om de love stories van andere bruidsparen te lezen. Er gebeurt namelijk een hoop tijdens een bruiloft.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de content, de diensten of het plaatsen van een advertentie? Klik dan op één van de buttons.

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit met je vrienden!