Jitske Seckel | Fotografie | Videografie

JE GAAT TROUWEN!
Je gaat binnenkort trouwen, dat wil je natuurlijk laten vastleggen met een bijzondere een bijzondere trouwfilm en prachtige foto’s! Ik ben graag de videograaf of fotograaf op jullie bruiloft.

YES I DO
Jaarlijks mag ik veel bijzondere momenten vastleggen. Ik heb een oog voor details en vind het prachtig om momenten tot leven te laten komen doormiddel van emotie. Ik ga met vol enthousiasme naar elke bruiloft toe. Ik heb ervaring met ontzettend veel verschillende culturen zoals Nederlands, Marokkaans, Hindoestaans, Turks etc. Dat is heel handig, hierdoor weet ik precies welke momenten voor wie belangrijk zijn en wanneer wat gebeurd.Ik vind het erg belangrijk dat ieder bruidspaar zich op zijn gemak voelt bij mij en dat er een klik is, daarom plan ik altijd een kennismakingsgesprek in voor de grote dag. Hierin bespreek ik samen met jullie al jullie wensen en leer ik jullie graag wat beter kennen. Tijdens jullie bruiloft hou ik er niet van om te aanwezig te zijn, of om aandacht te trekken. Het draait tenslotte niet om de fotograaf of videograaf, maar om jullie: het bruidspaar.

CONTACT
Ben je enthousiast, heb je een vraag of ben je benieuwd naar onze tarieven? Ik kijk uit naar jou reactie!

Locatie

Herikerweg 15
7475TS Markelo
Overijssel (Hof van Twente)
Nederland
Jitske Seckel
Herikerweg 15 , 7475TS Markelo
0642282825 | info@jitskeseckel.nl

Plaats een review

Informatie aanvragen

Sluiten

Heb je interesse in de diensten die wij aanbieden of wil je wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Vul jouw gegevens in, verstuur het formulier en je hoort zo snel mogelijk van ons!

Mijn gegevens

De velden die gemarkeerd zijn met een asterisk (*) moet je verplicht invullen

Mijn voorgenomen trouwdatum

 

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit met je vrienden!