‘t Schoonheidshuys Schoonheidssalon

Een gezonde, gladde huid, dat is waardoor je nóg meer gaat stralen op je bruiloft!

Als je gaat trouwen, sta je in het middelpunt van de belangstelling; het gaat dan alleen om jou en je partner. Natuurlijk wil je er dan op je allerbest uitzien. Een mooie huid hoort daarbij.

Bij ‘t Schoonheidshuys richten we ons op huidverbetering. En dat begint bij het regelmatig, consequent reinigen van je huid. In combinatie met de juiste producten en schoonheidsbehandelingen zorg je ervoor dat ook je huid klaar is voor jouw bruiloft. Kijk eens op onze website voor de behandelingen die we aanbieden. Een Clean behandeling voor volwassenen bijvoorbeeld maakt al snel een groot verschil.

We richten ons dus op het verbeteren van je huid. Het is misschien goed om aan te geven dat we géén bruidsmake-up verzorgen. Daar zijn goede en gespecialiseerde visagisten voor.

Ga je trouwen en woon je in Gorinchem of omgeving? Maak dan een afspraak bij ‘t Schoonheidshuys. Je huid straalt als nooit tevoren!

Locatie

Smakheul 2
4201HG Gorinchem
Zuid-Holland (Gorinchem)
Nederland
't Schoonheidshuys Schoonheidssalon
Smakheul 2 , 4201HG Gorinchem
0683048204 | info@schoonheidshuys.nl

Plaats een review

Informatie aanvragen

Sluiten

Heb je interesse in de diensten die wij aanbieden of wil je wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Vul jouw gegevens in, verstuur het formulier en je hoort zo snel mogelijk van ons!

Mijn gegevens

De velden die gemarkeerd zijn met een asterisk (*) moet je verplicht invullen

Mijn voorgenomen trouwdatum

 

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit met je vrienden!